În cele patru zile de minivacanță de 1 mai în Chișinău au fost înregistrate 61 de informații cu privire la infracțiuni, dintre care și un caz de omor care a avut loc în sectorul Rîșcani.

În același timp au fost înregistrate patru cazuri de furturi din apartamente, șapte cazuri de furturi din automobile și accesorii, pungășii – șase cazuri, trei acte de huliganism și 40 de cazuri înregistrate cu privire la alte infracțiuni. De asemenea, au fost documentate 26 de persoane cu privire la contravenții fiindu-le întocmite dosare contravenționale.

De asemenea, de către serviciul unic 112/902 au fost preluate 1685 apeluri a cetățenilor cu privire la incidente și informații despre infracțiuni. Batalionul de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de poliție mun.Chișinău, deplasându-se la 725 de solicitări parvenite din partea cetățenilor.

Totodată în această perioadă, 28 aprilie – mai, în mun. Chișinău au fost înregistrate 87 accidente rutiere, soldate cu 19 persoane traumate și 68 accidente rutiere cu pagube materiale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!