/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Minivacanța de 1 mai: Un omor și alte 60 de infracțiuni au fost înregistrate în Chișinău

missing
02 mai 2018, ora 14:48

În același timp au fost înregistrate patru cazuri de furturi din apartamente, șapte cazuri de furturi din automobile și accesorii, pungășii – șase cazuri, trei acte de huliganism și 40 de cazuri înregistrate cu privire la alte infracțiuni. De asemenea, au fost documentate 26 de persoane cu privire la contravenții fiindu-le întocmite dosare contravenționale.

De asemenea, de către serviciul unic 112/902 au fost preluate 1685 apeluri a cetățenilor cu privire la incidente și informații despre infracțiuni. Batalionul de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de poliție mun.Chișinău, deplasându-se la 725 de solicitări parvenite din partea cetățenilor.

Totodată în această perioadă, 28 aprilie – mai, în mun. Chișinău au fost înregistrate 87 accidente rutiere, soldate cu 19 persoane traumate și 68 accidente rutiere cu pagube materiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram