/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Obuz, descoperit la Sângera. Un gospodar l-a adus în grădină cu o mașină de pământ

02 mai 2018, ora 18:34

Obuzul a fost descoperit astăzi dimineața după ce o parte din pământul săpat a fost transportat în grădina unui gospodar. La fața locului au intervenit poliția și geniștii care au încercuit zona și au evacuat bomba.

A fost depistat de către Batalionul Geniu un proiectil de 76 de milimetri din al doilea război mondial. Acesta a fost transportat în poligon pentru a fi distrus,” a spus Gheorghe Racu, batalionul de geniu.

Ultima data un explozibil din perioada celui de-al doilea război mondial a fost descoperit pe 30 aprilie în satul Hârbovăț. Cel mai des, geniștii sunt chemați primăvară, în timpul lucrărilor în câmp.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram