/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Năstase promite dezvoltarea zonelor de odihnă din Chișinău: „Avem nevoie de un mediu sănătos”

03 mai 2018, ora 19:09

Candidatul comun din partea PPDA, PAS și PLDM a spus că programul său prevede dezvoltarea zonelor de odihnă din Chișinău: „Pentru că avem nevoie de un mediu sănătos, pentru o viață sănătoasă. Pun accent pe sport, pun accent pe locurile de joacă, pun accent pe zonele de agrement. Este importantă dezvoltarea personală a copiilor încă de mici”.

Năstase și-a creat și un plan pe care să-l urmeze în cazul în care va ajunge primar.

„Îmi propun ca, în fiecare sector al capitalei noastre, să construiesc, în primul an de activitate, câte două terenuri de sport mixte. Vom crea, de asemenea, politici de subvenționare directă sau indirectă la procurarea abonamentelor la sălile de sport”, a mai adăugat Năstase.

El spune că toate acestea vor face parte dintr-un program municipal de promovare a modului sănătos de viață, inspirat din politicele implementate în orașele din Europa.

NASTASE VREA CONDIȚII PENTRU TINERI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram