Andrei Năstase și-a făcut publică viziunea în ceea ce privește dezvoltarea zonelor de agrement din capitală. El spune că viitorul primar trebuie să-și concentreze eforturile asupra creării condițiilor pentru dezvoltarea tinerilor.

Candidatul comun din partea PPDA, PAS și PLDM a spus că programul său prevede dezvoltarea zonelor de odihnă din Chișinău: „Pentru că avem nevoie de un mediu sănătos, pentru o viață sănătoasă. Pun accent pe sport, pun accent pe locurile de joacă, pun accent pe zonele de agrement. Este importantă dezvoltarea personală a copiilor încă de mici”.

Năstase și-a creat și un plan pe care să-l urmeze în cazul în care va ajunge primar.

„Îmi propun ca, în fiecare sector al capitalei noastre, să construiesc, în primul an de activitate, câte două terenuri de sport mixte. Vom crea, de asemenea, politici de subvenționare directă sau indirectă la procurarea abonamentelor la sălile de sport”, a mai adăugat Năstase.

El spune că toate acestea vor face parte dintr-un program municipal de promovare a modului sănătos de viață, inspirat din politicele implementate în orașele din Europa.

NASTASE VREA CONDIȚII PENTRU TINERI