Silvia Radu și-a afișat principalele angajamente electorale. Ea a spus, între altele, că locuitorii capitalei așteaptă soluții reale de la candidați, nu doar fețele lor pe panourile electorale.

Cele 11 puncte din programul electoral al Silviei Radu țin de combaterea corupției, continuarea curățeniei în oraș, stoparea construcțiilor ilegale, reparația drumurilor, a lifturilor și tichetarea electronică în transportul public.

„Aș vrea în felul acesta ca această campanie electorală să fie diferită de campaniile electorale anterioare și orașul, după ce se va termina această campanie, să aibă nu doar un primar nou, dar să aibă și un șir de probleme, cu care se confruntă locuitorii, soluționate”, a spus Silvia Radu.

În ceea ce privește modul în care își va face campanie electorală, Silvia Radu a precizat că nu agreează ideea împânzirii orașului cu panouri electorale, pentru că sunt costisitoare. Asta deși, la alegerile prezidențiale din 2016, la care Radu a candidat, ea a apărut pe numeroase bilboarduri din întreaga țară.

„Eu nu am pus panouri și nu am panouri publicitare. Eu cred că această abordare trebuie schimbată mai ales dacă vorbim despre situația în care se află orașul. Oamenii vor de la noi candidații soluții, ei nu vor să ne vadă fețele pe panouri, dar voi ca noi să ne implicăm în soluționarea problemelor lor de zi cu zi”, a menționat Radu.

Silvia Radu a recunoscut ca au fost agenți economici si cetățeni care s-au oferit să o ajute cu bani în această campanie electorală, dar i-a refuzat ca să poată rămâne „independentă” și după alegeri.

Reporter: Sabina Roibu