Accident grav în apropierea satului Răzeni, raionul Ialoveni. Un bărbat de 47 de ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce „Ford”-ul în care se aflau s-a ciocnit cu un automobil ce aparținea unei școli auto.

Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat din vina bărbatului decedat. Acesta, conducând cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat cu automobilul școlii auto la volanul căreia se afla o femeie de 30 de ani, însoțită de instructorul său.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală efectuate la fața locului plus concluziile medico-legale, plus concluziile medicale deja a persoanelor care au suferit și la moment li se acordă ajutor medical, organul de urmărire penală va emite o concluzie detaliată și completă”, Igor Iovu, secția urmărire penală IP Ialoveni.

Cele trei persoane au fost transportate la spital. Unul se află în stare gravă în Secția de reanimare.

În urma impactului, unul dintre bărbați a suferit un traumatism cranio-cerebral și traumatism al aparatului locomotor fiind internat în stare gravă în secția reanimare. Ceilalți doi pacienți, au fost diagnosticați cu traumatism cranio-cerebral, au primit asistența medicală necesară și se află în afara oricărui pericol fiind deja externați”, Cristina Gorea, purtător de cuvânt Spitalul de Urgență.

Ultimul accident rutier în care a decedat o persoană a avut loc ieri în apropierea satului Brăviceni. Atunci, un tânăr de 25 de ani, s-a izbit violent într-un maxi-taxi care circula pe ruta Bălți-Chișinău.