/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO. VIDEO/ O mașină a unei școli auto, implicată într-un accident la Ialoveni. O persoană a decedat pe loc

missing
04 mai 2018, ora 18:14

Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat din vina bărbatului decedat. Acesta, conducând cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat cu automobilul școlii auto la volanul căreia se afla o femeie de 30 de ani, însoțită de instructorul său.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală efectuate la fața locului plus concluziile medico-legale, plus concluziile medicale deja a persoanelor care au suferit și la moment li se acordă ajutor medical, organul de urmărire penală va emite o concluzie detaliată și completă”, Igor Iovu, secția urmărire penală IP Ialoveni.

Cele trei persoane au fost transportate la spital. Unul se află în stare gravă în Secția de reanimare.

În urma impactului, unul dintre bărbați a suferit un traumatism cranio-cerebral și traumatism al aparatului locomotor fiind internat în stare gravă în secția reanimare. Ceilalți doi pacienți, au fost diagnosticați cu traumatism cranio-cerebral, au primit asistența medicală necesară și se află în afara oricărui pericol fiind deja externați”, Cristina Gorea, purtător de cuvânt Spitalul de Urgență.

Ultimul accident rutier în care a decedat o persoană a avut loc ieri în apropierea satului Brăviceni. Atunci, un tânăr de 25 de ani, s-a izbit violent într-un maxi-taxi care circula pe ruta Bălți-Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram