/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Nikol Paşinian anunţă încheierea protestelor. A chemat manifestanții să ia o pauză

missing
04 mai 2018, ora 18:24

Protestele în susținerea lui Nikol Pashinian au încetat ieri, după ce el a îndemnat manifestanții să ia o pauză.

„Voi, dragi mei, vă puteți odihni!”, a spus Pashinian.

Pashinian a anunțat suspendarea protestelor după ce a obținut asigurări că va fi susținut săptămâna viitoare de partidul de guvernământ, care l-a boicotat prima dată: „În cea de-a doua tentativă, problema alegerii candidatului vostru în funcția de prim-ministru este rezolvată”.

Protestele din Armenia au început în urmă cu 3 săptămâni, fiind declanșate de numirea în funcția de prim-ministru a fostului președinte, Serj Sargsyan, care a fost acuzat de uzurparea puterii. Acesta a demisionat la 23 aprilie, la doar șase zile după ce a fost ales. Următoarea tentativă de a alege un prim-ministru va avea loc pe data de 8 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram