/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ O mișcare unionistă și-a anunțat susținerea pentru Codreanu în campania electorală

missing
04 mai 2018, ora 18:36

Cu două săptămâni până la alegerile locale, membrii „Sfatului Țării 2” fac apel către partidele care se declară unioniste și proeuropene pentru a discuta posibilitatea desemnării unui candidat unic.

„Nu este târziu dragi șefi ai partidelor, dragi prieteni, nu este târziu. Este posibilă retragerea tuturor acestor candidați pentru că niciunul nu are șanse, afară de câțiva. Consiliul director al mișcării unionist „Sfatul Țării 2” a decis cu majoritate de voturi să-l sprijine pe Constantin Codreanu”, a menționat Nicolae Dabija, membru al „Sfatul Țării 2”.

Dabija este de părere că acesta posedă capacitățile necesare pentru a moderniza Chișinăul: „El va putea să facă din oraș o capitală cu adevărat europeană cu care să ne mândrim fiecare din noi”.

Anterior Partidul Liberal Reformator și Uniunea Centristă din Republica Moldova la fel au anunțat că îl susțin pe Constantin Codreanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram