Singura candidată indepedentă la șefia primăriei, Silvia Radu, a anunțat că renunță la panouri și spoturi electorale. Totuși, aceasta se promovează întâlnindu-se cu alegătorii față-n față, iar mai apoi plasează fotografii pe rețelele de socializare ce-i aparțin.

Astăzi, de exemplu, Silvia Radu a scris că „Cine se trezește mai dimineață, vorbește cu alegătorii”, plasând câteva fotografii de la o întâlnire ce a avut loc într-un oficiu din capitală. Anterior, candidata a menționat că va continua să meargă în teritoriu și să discute cu oamenii, în pofida provocărilor puse la cale de politicieni, fără a menționa la ce se referă mai exact.

Și această afirmație este însoțită de fotografii în care apare alături de mai mulți potențiali alegători. Silvia Radu s-a înregistrat în cursa electorală ca și candidat independent. Numele ei va apărea în buletinul vot cu numărul 10. În total pentru funcția de primar al capitalei s-au înregistrat 12 candidați. Primul în buletinul de vot pentru funcția de primar general va fi liderul partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc. Urmează Andrei Năstase, candidatul comun al PPDA, PAS și PLDM. Pe locul trei se poziționează Alexandru Roșco, fiind urmat de Reghina Apostolova, propusă de partidul „Șor”. Al cincilea în buletin va fi liberalul Valeriu Munteanu. Urmează socialistul Ion Ceban, apoi candidatul Partidului Verde Ecologist, Victor Strătilă. Pe locul opt se află Alexandra Can, de la Partidul Național Liberal, urmată fiind de Maxim Brăila, înaintat de Partidul Popular. Urmează Silvia Radu, singurul candidat independent. Alexandru Mîțu, de la Partidul Ruso-Slavean, va ocupa locul 11, iar ultimul pe listă se află Constantin Codreanu, înaintat de PUN.