/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Crimă la Anenii-Noi: Un bărbat, reținut după ce și-ar fi strangulat cu prosopul vecina

missing
06 mai 2018, ora 16:01

Potrivit poliției, crima a avut loc la domiciliul victimei, o femeie în vârstă de 57 de ani. Bărbatul a mers în vizită la vecina, unde au consumat alcool, la un moment dat, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, iar bărbatul i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnul, după care ar fi strangulat-o cu un prosop.

Femeia nu era căsătorită și locuia împreună cu fiica și nepoata ei, însă cele două nu se aflau acasă în momentul conflictului.

Suspectul și-a recunoscut vina și a fost arestat pentru 72 de ore. Dacă acesta va fi găsit vinovat, riscă până la 15 ani de închisoare.

Alte circumstanțe de stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram