Temperatura va scădea cu câteva grade în următoarele zile, iar în nordul și centrul țării se așteaptă ploi cu descărcări electrice.

Ziua, temperatura aerului va atinge, în medie, valori de 17 grade Celsius, în timp ce noaptea vor fi 8 grade. Miercuri și joi vom avea parte și de ploi slabe. Însă începând cu ziua de vineri, soarele își va face din nou loc pe cer, fără să încălzească prea tare.

Prima lună de primăvară este pe sfârşite, însă de vreme bună încă nu ne putem bucura. Începutul ultimei săptămâni din martie se anunţă ploios, însă cu temperaturi pozitive.

Astfel, luni în nordul și sudul republicii sunt așteptate ploi, iar în centru soare cu nori. Pe timpul zile se vor înregistra temperaturi de +23..+25 pe timpul zilei și de +11..+14 pe timpul nopții în nordul țării.

Marți, miercuri și joi se vor înregistra ploi cu descărcări electrice în nordul și centrul țării, pe când în sud sunt zile cu soare și nori. Temperatura va oscila în timpul zile între +23..+26, iar în timpul nopții între +11..+14.

Vineri sunt așteptate precipitații doar în nordul țării, însă temperaturile se vor menține aceleași în continuare. Pentru zilele de sâmbătă și duminică se așteaptă soare și nori pentru toate regiunile țări.