Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau, mai mult, vrei să lansezi propria ta afacere, atunci ești așteptat la forumul profesiilor „O carieră de succes acasă” și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret îți oferă răspunsuri la aceste întrebări. Evenimente care se vor desfășura la 23 mai 2018.

Forumul profesiilor „O carieră de succes acasă” și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job, șomerilor, precum și persoanelor angajate, care doresc să-și schimbe locul de muncă.

Tinerii vor avea posibilitatea de a se informa despre profesii, meserii solicitate pe piața muncii, despre instituțiile de învățământ și posibilitățile de însușire a unei profesii, meserii, despre domeniul tehnologii și posibilitățile deschiderii unei activități de antreprenoriat. Comunicarea cu angajatorii din diferite domenii de activitate și negocierea jobului potrivit este o altă oportunitate pentru tineri și dezvoltarea carierei lor.

Programul evenimentului include:

– oferte educaționale (orientare în lumea profesiilor/ meseriilor);
– ghidare în carieră (participanții la eveniment, vor avea posibilitatea să-și identifice domeniile prioritare de interes profesional, fiind ghidați de către experți în domeniu);
– oferte de muncă ale angajatorilor (prezentarea locurilor de muncă vacante, discuții și negocierea unui loc de muncă cu agenții economici, aplicarea CV-lor la angajatori);
– oportunități de deschidere a unei afaceri;
– prezentarea domeniului tehnologii.

Uşile Forumului profesiilor şi Târgului locurilor de muncă pentru Tineret vor fi deschise pentru vizitatori la 23 mai 2018, între orele 10:00 – 15:00, Radisson Blu Leogrand Hotel, mun. Chişinău, str. Mitropolit Varlaam, 77 (intrare de pe str. Vlaicu Pârcălab). Intrare liberă!

Informaţii suplimentare despre evenimente puteți obține la Centrul de Apel – Piaţa Muncii, tel. 0 8000 1000, apel gratuit din orice localitate a Republicii Moldova (orele de lucru 8:30-15:30, de luni până vineri).