/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Neymar vrea să joace alături de Cristiano Ronaldo. Conducerea Realului ar fi început să demareze negocierile cu oficialii parizieni

missing
06 mai 2018, ora 16:29

Singura problemă ar fi clauza de rezilere a lui Neymar, care nu există, notează Prosport.

Dacă PSG şi-a permis să-i achite clauza şi să-l transfere de la Barcelona, în schimbul a 222 de milioane de euro, şeicii care conduc clubul francez nu i-au fixat lui Neymar o astfel de clauză în contract. Marca notează faptul că Ronaldo şi-a dat deja acordul cu privire la acest transfer, fiind încântat de calităţile lui Neymar.

Adus în vara trecută pentru 222 de milioane de euro, Neymar s-a impus imediat la PSG, reuşind să marcheze 28 de goluri în cele 30 de meciuri în care a evoluat.

Accidentat înaintea returului cu Real Madrid din Liga Campionilor, Neymar s-a operat şi a plecat în Brazilia, de unde a anunţat că nu va mai evolua pentru francezi în acest sezon, din cauza accidentării. Cel mai scump jucător transferat vreodată va reveni pe gazon în Rusia, la Campionatul Mondial.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram