/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Tânără de 16 ani violată şi arsă de vie în India: Poliţia l-a arestat pe principalul suspect

missing
06 mai 2018, ora 13:54

Suspectul principal, prezentat ca Dhanu Bhuiyan, a fost găsit în casa unor rude unde s-a ascuns după crimă.

Tânăra de 16 ani a fost răpită joi seara din casa ei, în timp ce familia ei asista la o nuntă, şi a fost dusă într-o pădure unde a fost violată. Familia adolescentei s-a plâns “sfatului bătrânilor” din sat, care i-a “pedepsit” vineri pe doi dintre acuzaţi să facă 100 de abdomene şi să plătească o amendă de 50.000 de rupii (750 dolari). Indignaţi de sentinţa înţelepţilor, Dhanu Bhuiyan şi ceilalţi suspecţi i-au luat la bătaie pe părinţii tinerei şi au incendiat casa acesteia, în timp ce ea se afla înăuntru.

Poliţia a menţionat că 15 persoane au fost arestate până acum în legătură cu acest caz.

Conform celor mai noi statistici, în 2016 în India au fost semnalate circa 40.000 de violuri, dar se crede că acest număr este mult mai mare în realitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram