/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Andrei Năstase va lupta cu „mafia imobiliară”. Candidatul PPDA promite că va verifica privatizarea terenurilor

07 mai 2018, ora 18:13

Năstase a invocat un raport realizat de „Expert Grup” și a spus că din cauza înstrăinării ilicite a terenurilor municipale, bugetul capitalei pierde aproximativ 9 miliarde de lei.

„Imediat după accederea în funcția de primar toate schemele mafiei imobiliare vor fi stopate, iar toți cei implicați în ele vor fi deferiți justiției cu transmiterea materialelor la Procuratură. Vom analiza minuțios toate operațiunile cu imobile publice din capitală sub aspectul recuperării prejudiciului bugetului municipal. Recuperarea prejudiciului creat este obligatoriu,” susține Andrei Năstase, candidat PPDA.

Andrei Năstase este candidatul comun al PPDA, PAS și PLDM la Primăria capitalei. Recent și președintele Partidului Popular European, Joseph Daul și-a declarat susținerea pentru Năstase. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Daul spune că este mândru că partidele membre ale PPE au reușit să nominalizeze un candidat comun care luptă pentru democrația din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram