/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Capitala concertelor. Trei partide se întrec la concerte dedicate zilei de 9 Mai

missing
07 mai 2018, ora 19:20

Sezonul muzical va fi deschis de concertul anunțat de Igor Dodon. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că mâine, în Piața Marii Adunări Naționale, va cânta artistul rus, Oleg Gazmanov, iar seara va culmina cu focuri de artificii.

Pe 9 mai, piața va fi ocupată de democrați. Aceștia marchează două sărbători în una: Ziua Victoriei și Ziua Europei. Atmosferă vor face Irina Rimeș, Delia, dar și trupa britanică, „Blue”, și Thomas Anders de la „Modern Talking”.

Maratonul concertelor va fi încheiat de fundația de caritate a lui Ilan Șor care i-a invitat, pe 12 mai, la Chișinău, pe cunoscuții artiști ruși, Lev Leșcenco și Iosif Kobzon. Cei doi vor cânta în Parcul Afgan, din sectorul Râșcani al capitalei.

Am încercat să aflăm cât costă concertele. Purtătorul de cuvânt al socialiștilor ne-a spus că nu deține o asemenea informație, urmând să revină imediat ce va afla, lucru care nu s-a întâmplat până la ora difuzării reportajului.

Comunicatorul Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, nu a răspuns la telefon. În schimb, ofițerul de presă al lui Ilan Șor, Alina Șargu, a precizat că manifestația din Parcul Afgan este organizată de fundația Miron Șor. Într-un comunicat de presă, partidul menționează că toate cheltuielile pot fi verificate în baza documentelor juridice relevante, care vor fi prezentate, la necesitate, organelor de control. Formațiunea a comentat, astfel, acuzațiile liberalului Valeriu Munteanu, candidat la șefia capitalei, potrivit cărora onorariile artiștilor ruși ar fi achitate din miliardul furat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram