În lumea modernă, oamenii apelează din ce în ce mai des la diverse ajustări estetice pentru a scăpa de anumite imperfecțiuni. Unele femei ar recurge la orice metode pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, pe când altele pledează pentru frumusețea naturală.

În cadrul celei mai noi ediții OPTMART SRL, mai multe femei din showbiz-ul moldovenesc au fost intervievate despre frumusețea ajustată și dacă acestea ar recurge la o asemenea procedură.

Nu am recurs niciodată la operații plastice, dar nu sunt împotrivă, dacă aceasta este făcută frumos și natural,” a spus Olia Tira, cântăreață.

Am o părere foarte bună și sunt fericită că s-au inventat, deoarece vorbim despre mici retușuri care ne ajută pe noi, femeile, să primim satisfacția, pe care trebuie s-o primească o femeie, atunci când se privește în oglindă,” a mărturisit Tany Vander, cântăreață.

Decât să te complexezi toată viața că ceva nu este în regulă, mai bine perfecționează-te, lucrează asupra corpului tău, asupra lăuntricului tău și atunci o să fii tu mulțumită de tine. O femeie frumoasă este o femeie fericită,” a menționat Viorela Dimici, model.