Un bărbat de 37 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în plină stradă. Incidentul a avut loc pe stradă Bănulescu–Bodoni, din capitală.

Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat aseară în jurul orei unu. În drum spre magazin, bărbatul, împreună cu concubina, s-au întâlnit cu o femeie care îi datora bani. În momentul în care acesta i-a amintit de datorie, între ei s-a iscat o ceartă, iar tânăra datornică ar fi scos un cuțit și la înjunghiat.

„Atât victima cât și persoana bănuită era în stare de ebrietate. În urma măsurilor întreprinse pe urme fierbinți a fost identificată și reținută o tânără în vârstă de 29 de ani, locuitoare a capitalei care anterior a fost cercetată penal pentru diverse infracțiuni,” susține Natalia Stati, ofițer de presă la Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost transportat de urgență de spital. „Pacientul în vârstă de 37 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă și diagnosticat cu plaga nepenetrată în regiunea peretelui abdominal anterior, acesta este internat în secția traume asociate pentru supravegherea medicilor și pentru a primi îngrijirile medicale necesare”, a declarat pentru TV8 Cristina Gorea, purtător de cuvânt la Spitalul de Urgență.

Tânăra este cercetată penal pentru huliganism, iar dacă i se va demonstra vinovăția, aceasta riscă o amendă de până la 52 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la 3 ani de închisoare.

Reporter: Carolina Russu
Operator: Vlad Coroban