/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ceartă la beție. O tânără și-a înjunghiat un amic după ce s-au luat la harță din cauza unei datorii

missing
07 mai 2018, ora 18:51

Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat aseară în jurul orei unu. În drum spre magazin, bărbatul, împreună cu concubina, s-au întâlnit cu o femeie care îi datora bani. În momentul în care acesta i-a amintit de datorie, între ei s-a iscat o ceartă, iar tânăra datornică ar fi scos un cuțit și la înjunghiat.

„Atât victima cât și persoana bănuită era în stare de ebrietate. În urma măsurilor întreprinse pe urme fierbinți a fost identificată și reținută o tânără în vârstă de 29 de ani, locuitoare a capitalei care anterior a fost cercetată penal pentru diverse infracțiuni,” susține Natalia Stati, ofițer de presă la Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost transportat de urgență de spital. „Pacientul în vârstă de 37 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă și diagnosticat cu plaga nepenetrată în regiunea peretelui abdominal anterior, acesta este internat în secția traume asociate pentru supravegherea medicilor și pentru a primi îngrijirile medicale necesare”, a declarat pentru TV8 Cristina Gorea, purtător de cuvânt la Spitalul de Urgență.

Tânăra este cercetată penal pentru huliganism, iar dacă i se va demonstra vinovăția, aceasta riscă o amendă de până la 52 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la 3 ani de închisoare.

Reporter: Carolina Russu
Operator: Vlad Coroban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram