Afacere de familie la grădinița „Lăstăraș”. Primarul interimar Ruslan Codreanu a menționat că directorul care a gestionat grădinița mai mult de 10 ani a lăsat grădinița norei, care este acum director, iar fiul este președinte de asociație.

„Eu înțeleg că în ziua de astăzi nu doar universitățile se transmite prin moștenire, dar și grădinițele. Este unul din exemple unde grădinița se transmite pe cale de rudenie. E un exemplu vorbitor despre ce se întâmplă în sistemul de educație, unde se percep taxe exagerate și de ani de zile nu s-a făcut reparație. Unde nimic nu se plătește din cei 1400 de lei pe lună colectați de la părinți și se încasează câteva milioane de lei”, a menționat Codreanu.

Primarul interimar a cerut un raport în contextul acestei situației, dar și informații despre baza în care activează grădinițele private.

Menționăm că în vara anului 2017 grădinița a fost implicată într-un scandal după ce mai mulți părinți susțineau că în grupe nu se face curățenie, iar cei 1400 de lei pe care îi achită Asociației nu sunt utilizați pentru servicii suplimentare.