Din nou promisiuni de la Ion Ceban. De data aceasta, socialistul s-a adresat medicilor. Deși recunoaște că nu este de competența primăriei, Ceban promite că va oferi adaosuri la salarii pentru medici, va încerca să-i scutească de impozite pe tinerii doctori și, mai mult, le va oferi apartamente. Numai că banii abia urmează a fi identificați.

„Evident, în ceea ce ține de salarizare trebuie să intervină Guvernul și Parlamentul. În calitate de primar general, voi veni cu inițiativa de constituire a unui fond special destinat medicilor care va fi parte a bugetului capitalei”, susține Ceban.

Ceban a mers și mai departe și a promis locuințe sociale pentru viitorii medici, pe care însă municipalitatea nu le are: „În calitate de primar, mă angajez să demarez acțiunile de rigoare pentru a întoarce în proprietatea municipiului terenurile înstrăinate fraudulos. Iar unele din aceste terenuri pot fi utilizate pentru construcția locuințelor sociale pentru medici”.

Între altele, socialistul a promis burse de merit pentru studenții la medicină, îmbunătățirea condițiilor de trai în căminele studențești și a mai spus că va cere Guvernului și Parlamentului ca tinerii specialiști din medicină să fie scutiți de impozite în primii trei ani de muncă.