/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ofertă amețitoare pentru locuitorii Capitalei. Socialistul Ceban le promite medicilor bani și apartamente

missing
07 mai 2018, ora 17:19

„Evident, în ceea ce ține de salarizare trebuie să intervină Guvernul și Parlamentul. În calitate de primar general, voi veni cu inițiativa de constituire a unui fond special destinat medicilor care va fi parte a bugetului capitalei”, susține Ceban.

Ceban a mers și mai departe și a promis locuințe sociale pentru viitorii medici, pe care însă municipalitatea nu le are: „În calitate de primar, mă angajez să demarez acțiunile de rigoare pentru a întoarce în proprietatea municipiului terenurile înstrăinate fraudulos. Iar unele din aceste terenuri pot fi utilizate pentru construcția locuințelor sociale pentru medici”.

Între altele, socialistul a promis burse de merit pentru studenții la medicină, îmbunătățirea condițiilor de trai în căminele studențești și a mai spus că va cere Guvernului și Parlamentului ca tinerii specialiști din medicină să fie scutiți de impozite în primii trei ani de muncă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram