Candidatul la funcția de primar al capitalei, Alexandra Can și-a prezentat programul electoral. Candidatul Partidului Național Liberal a declarat că dacă va ajunge la Primărie va face regula în planul urbanistic, va restabili spațiile verzi și va atrage investiții în capitală. În total, programul conține 9 priorități.

Alexandra Can a spus că prioritatea ei va fi actualizarea și implementarea unui plan urbanistic modern. „Corectarea planului urbanistic general și elaborarea planurilor de dezvoltare a localităților afiliate municipiului. Amenajarea spațiilor subterane și a spațiilor suburbane. Cercetarea și valorificarea patrimoniului arhitectural. Restaurarea centrului istoric de până la anul 1940”, susține Alexandra Can, candidat PNL.

Un alt aspect important, în viziunea Alexandrei Can este soluționarea problemelor mediului ambiant. „Managementul deșeurilor prin sisteme integrate. Aplicarea principiului cine poluează – plătește compensarea daunei pricinuite mediului înconjurător și sănătății populației. Uzine de ultima generație și o uzină mobilă de colectare a biogazului la Țânțăreni”, susține Alexandra Can.

Alexandra Can este vicepreședinte al PNL, funcție pe care o deține de 11 ani.