/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ A fost lansată campania socială „Fără Frică”. Va promova o societate deschisă și tolerantă

missing
08 mai 2018, ora 17:36

În cadrul campaniei, reprezentanții comunității „GENDERDOC” vor pune accent pe diversitatea și egalitatea tuturor oamenilor. Vor fi organizate traininguri, un marș al solidarității, diverse activități culturale și informaționale prin care va fi promovat dreptul la iubire fără frică.

„Noi am ales acest mesaj pentru că considerăm că dragoste este ceea ce ne unește. Fiecare care dorește să-și exprime solidaritatea poate veni aici, poate face o poză cu această instalație să o publice pe rețelele de socializare cu hashtag-ul #fărăfrică și #fărăfricadeiubire”, a menționat Angelica Frolov, coordonatoare a programului Advocacy și Loby.

„Scopul acestei campanii este să arătăm că în Moldova încă mai există oameni care trăiesc în frică, care iubesc, dar simt frică, care se tem să iubească. Iar noi vrem să arătăm că organizația noastră și partenerii noștri suntem pentru o comunitate în care nu este loc de frică pentru că acolo unde este iubire, nu este loc pentru frică”, a adăugat și Anastasia Danilova, directoare executivă „GENDERDOC-M”.

Festivalul comunității LGBT „Moldova Pride” se află la a XVII ediție și se va încheia pe 20 mai.

Reporter: Sabina Roibu
Imagine: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram