Actrița Mihaela Strâmbeanu, dar și alți artiști, au fost criticați pentru participarea la concertul dedicat Zilei Victoriei organizat de socialiști pe 8 mai. Strâmbeanu, care a fost moderatoarea concertului, fiind întrebată cum comentează criticile în adresa sa a declarat că, ea doar și-a făcut meseria.

În primul rând eu mi-am făcut datoria de actriță pentru că asta este meseria mea, să fiu și moderator. Pentru propunerea asta la mine nu s-au adresat nici un fel de socialiști, ci doamna Lidia Panfil care organizează concerte la nivel guvernamental. Și am moderat foarte multe concerte și spectacole de genul ăsta, indiferent de cine era organizat și pe 31 august de Ziua limbii și la mai multe evenimente legate de sărbători naționale. Am moderat și aici, am acceptat să moderez find actriță, fiindcă asta este meseria mea”, a declarat Mihaela Strâmbeanu pentru TV8.

Menționăm că, în seara zilei de 8 mai în PMAN a avut loc un concert dedicat Zilei Victoriei la care în afară de interpreții ruși Oleg Gazmanov și Denis Maidanov, au evoluat și artiștii moldoveni Gheorghe Țopa, Geta Burlacu, trupa Millenium și Zdob și Zdub.