/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Și-a făcut meseria! Mihaela Strâmbeanu explică de ce a acceptat să modereze concertul PSRM din 8 mai

09 mai 2018, ora 16:01

În primul rând eu mi-am făcut datoria de actriță pentru că asta este meseria mea, să fiu și moderator. Pentru propunerea asta la mine nu s-au adresat nici un fel de socialiști, ci doamna Lidia Panfil care organizează concerte la nivel guvernamental. Și am moderat foarte multe concerte și spectacole de genul ăsta, indiferent de cine era organizat și pe 31 august de Ziua limbii și la mai multe evenimente legate de sărbători naționale. Am moderat și aici, am acceptat să moderez find actriță, fiindcă asta este meseria mea”, a declarat Mihaela Strâmbeanu pentru TV8.

Menționăm că, în seara zilei de 8 mai în PMAN a avut loc un concert dedicat Zilei Victoriei la care în afară de interpreții ruși Oleg Gazmanov și Denis Maidanov, au evoluat și artiștii moldoveni Gheorghe Țopa, Geta Burlacu, trupa Millenium și Zdob și Zdub.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram