/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/DOC/ Moldova va achita 120 de milioane, datorii și cotizații de membru, față de organismele internaționale pentru 2017

missing
10 mai 2018, ora 16:42

Onorarea angajamentelor financiare faţă de organismele internaţionale şi regionale la care Republica Moldova este parte, constituie un obiectiv important în procesul de promovare a politicii externe şi contribuie la promovarea imaginii pozitive a ţării ca partener credibil şi a calităţii de membru”, se arată în nota informativă a proiectului.

Potrivit deciziei s-au alocat suma de 119 974,3 mii lei.

La momentul actual, Moldova şi-a onorat obligaţiunile financiare faţă de organizaţiile internaţionale în sumă de 130 529,6 mii lei aprobată conform Legii bugetului de stat pentru anul 2017 cu modificările şi completările ulterioare. Mai jos găsiți lista instituțiilor față de care s-au onorat obligațiile:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram