/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ A încercat să aducă în țară haine de peste 600 mii lei. Un bărbat, reținut la intrarea în țară

10 mai 2018, ora 12:12

Astfel, pe 8 mai la punctul de trecere Cairaclia, pe sensul de intrare în țară a fost stopat un mijloc de transport de model Volkswagen Caravel, la volanul căruia se afla un cetățean moldovean în vârstă de 46 ani. Microbuzul era supra încărcat cu genți voluminoase, pentru care șoferul nu a putut preciza proveniența și deținerea acestora. La examinarea conținutului s-a depistat marfa de larg consum cu o valoare estimată inițial la peste 600.000 lei.

Din cercetările preliminare s-a constatat că bunurile au fost introduse din Ucraina în R. Moldova prin contrabandă. În consecință, mijlocul de transport și mărfurile depistate au fost escortate la sediul Direcției regionale SUD.

În prezent cazul este cercetat de către polițiștii de frontieră în vederea stabilirii circumstanțelor și a persoanelor implicate. Bărbatul riscă amendă în mărime de la 500 la 650 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram