/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Socialiștii cer înlăturarea panourilor electorale cu Munteanu. Susțin că imaginea tricolorului încalcă Codul Electoral

missing
10 mai 2018, ora 15:03

PSRM susține că potrivit Codului electoral este interzisă în publicitatea electorală utilizarea combinațiilor de culori care invocă simbolurile naționale ale Republicii Moldova, sau ori ale altui stat.

Astfel, partidul Socialiștilor susține că Munteanu a folosit ilegal simbolul de stat pe bilboardurile electorale și solicită ca Partidul Liberal să înlăture panourile electorale pe care a fost amplasat tricolorul.

În același timp, și Munteanu a depus o contestație împotriva lui Ion Ceban. Candidatul PL la funcția de primar de Chișinău cere instanței să contracareze acțiunile președintelui Dodon, care apare într-un spot în susținerea candidatului PSRM în cursa electorală, or președintele nu are dreptul să facă agitație electorală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram