/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Codreanu susținut de românii din SUA. Roiban: Alegerea lui va apropia Moldova de România

missing
10 mai 2018, ora 17:59

Sorin Roiban crede că alegerea lui Codreanu în funcția de primar de Chișinău va apropia Moldova de România.

Așadar, cum populația Moldovei arată dorința din ce în ce mai mare, de a se reunifica cu România, Câștigarea primăriei de către Codreanu ar fi primul pas spre reunificarea de facto,” a spus Sorin Roiban, președinte Organizația românilor americani.

Roiban a venit în Moldova împreună cu un expert în tehnologii electorale de la Casa Albă.

Am fost încântat să aud soluțiile pe care le-a propus candidatul vostru, precum și soluțiile pe care le-am auzit de la cetățeni,” a declarat Elroy Sailor, expert în lobby de la Casa Albă.

Până acum, și-au anunțat susținerea pentru Constantin Codreanu: Mișcarea unionistă ”Sfatul Țării 2”, Partidul Liberal Reformator și Uniunea Centristă din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram