Analistul politic Oazu Nantoi cheamă chișinăuienii să-și dea votul, la 20 mai, pentru Andrei Năstase. Nantoi nu crede că Silvia Radu este „candidat independent”și spune că, de fapt, Ion Ceban și Silvia Radu luptă în tandem împotriva lui Năstase.

Oazu Nantoi s-a adresat în primul rand celor 30 de mii de alegători care, în 2015, au votat pentru el „Actualele alegeri anticipate în municipiul Chișinău, în opinia mea personală, constituie un preludiu pentru alegerile parlamentare din toamna anului curent. Să facem totul pentru deșteptarea cetățenilor și să îl votăm în ziua de 20 mai pe candidatul Andrei Năstase, înaintat de Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr,” a spus Oazu Nantoi, analist politic.

Nantoi a mai spus că Silvia Radu și Ion Ceban au făcut front comun împotriva lui Năstase. „Tandemul politic Silvia Radu – Ion Ceban au porunca de la stăpânii lor politici să creeze front comun împotriva candidatului Andrei Năstase. Îmi vine greu să o percep drept candidat independent când cu ochii mei, în repetate rânduri, am văzut cum unele canale de televiziune grijuliu iau creat imaginea de stăpân eficient al orașului,” a adăugat Nantoi.

Contactată telefonic Silvia Radu nu ne-a răspuns la telefon. L-am găsit însă pe purtătorul de cuvânt a acesteia Victor Bunescu care zis ca va reveni cu o reacție din partea Silviei Radu însă până în momentul difuzării știrii nu am fost contactați. La alegerile locale din 20 mai, pentru funcția de primar candidează 12 pretendenți.