Au devenit cunoscute noi detalii despre dublul omor de la Bender. Suspectul în cadrul experimentului de investigație a spus și a arătat anchetatorilor cum i-a omorât pe soții Kamenșik. Bănuitul, Vladimir este proprietarul unei săli de fitnes, a povestit toate detaliile crimei, informează tsv.md.

Femeia a fost împușcată între etaje, el a ademenit victima sub pretextul rambursării unei datorii. Soțul victimei a venit la întâlnire fără să știe că soția sa a murit. Bănuitul l-a condus în camera din spate, pentru a discuta despre starea cablului electric. Când s-a întors cu spatele către bănuit, Vladimir l-a împușcat în cap. Potrivit lui, omul după aceea a încercat să se ridice, atunci el a mai împușcat de două ori.

Crima dublă ar fi avut loc între orele 5 și 6 seara, nimeni nu a auzit împușcăturile.

Suspectul are 45 de ani și locuiește în Bender, el închiria un spațiu pentru o sală de fitness la etajul al doilea al unui centru comercial, care se afla în proprietatea soților Kamenșik de patru ani. După cum au aflat anchetatorii, motivul crimei ar fi o datorie: chiriașul a datorat proprietarilor locației patru mii de dolari.

Bănuitul a declarat că Valentina Kamenșik a majorat chiria spațiului cu o mie de dolari timp de un an, de la 650 de dolari la 1650. Proprietarul sălii de fitness a spus că Valentina l-a amenințat că în cazul neachitării datoriei înainte de data 1 a lunii, ar fi pus lacăt la ușă.

Despre dispariția părinților săi, a anunțat fiul lor. Iar, cinci zile mai târziu, rămășițele lui Ivan și Valentina Kamenșik, cu urme de moarte violentă pe corp, au fost găsite pe fundul unei fântâni părăsite pe teritoriul unei plaje a orașului. Operațiunea de extragere a corpurilor soților decedați a durat opt ore, au lucrat salvatori, pompieri, polițiști și angajați ai comisiei de anchetă.