/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Concursul EUROVISION 2018 a fost câștigat de Israel. Moldova s-a clasat pe locul 10

missing
13 mai 2018, ora 01:44

Reprezentanta Israelului a acumulat 529 de puncte. În top trei au intrat și concurenții din Cipru și Austria cu 436 și respectiv 342 de puncte. Țara vecină, Ucraina, a acumulat 130 de puncte și s-a clasat pe locul 17.

Câştigătorul Eurovision 2018 a fost desemnat în urma votului publicului şi juriilor de specialitate din cele 43 de ţări participante. Votul specialiştilor şi cel al telespectatorilor au avut ponderi egale.

Cea de-a 63-a ediţie a Eurovision a fost găzduită de Portugalia, după ce Salvador Sobral a câștigat concursul de anul trecut cu balada „Amar pelos dois”, compusă de sora sa Luisa. În acest an, la concurs au participat 43 de țări, dintre care 26 au ajuns în finală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram