/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

După întâlnirea cu Putin, Dodon anunță triumfător că Moldova a primit statutul de observator în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice

missing
14 mai 2018, ora 21:42

„Republica Moldova este prima țară care a obținut statutul de observator pe lîngă Uniunea Economică Eurasiatică. Propunerea Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, de a acorda statutul respectiv Republicii Moldova a fost susținută unanim de liderii țărilor membre ale UEE. De aceea, obținerea statutului de observator ne va permite să colaborăm cu mai mult succes cu țările UEE în domeniul comerțului, agriculturii, industriei, IT, economiei digitale și în multe alte sfere economice”, anunță Dodon.

La final, Dodon i-a comunicat lui Putin că va participa în Forumul Economic Mondial ce va avea loc în Sankt-Petersburg pe 24-26 mai.

Reamintim că, Igor Dodon se află într-o deplasare în Federația Rusă, la Soci, unde participă la ședința Consiliului Suprem Economic Eurasiatiс în calitate se invitat special.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram