„Inspiră Generații” este sloganul care va fi amplasat la intrarea principală în Arena Chișinău. Sloganul a concurat alături de alte nouă idei, care au fost selectate în ultima etapă a concursului.

Sloganul câștigător a fost ales de un juriu din care au făcut parte președintele Parlamentului Andrian Candu, ministrul Economiei Chiril Gaburici și ministrul Educației Monica Babuc.

În alegerea sloganului s-a ținut cont de atractivitatea și creativitatea sloganului, relevanța pentru profilul arenei, încărcătura socială, mesajul de marketing, precum și forma compactă a acestuia.

Autorii sloganelor și-au prezentat ideea în fața juriului și au argumentat sloganele pe care le propun pentru Arena Chișinău, dar și ce i-a inspirat.

În ultima etapă a concursului au concurat în total zece slogane, care se vor regăsi în sălile Arenei Chișinău:

1. Calea spre victorie.
2. Arena – creștem campioni.
3. Renaște un imperiu.
4. De aici începe drumul spre gloria olimpică.
5. Să scriem împreună istoria olimpică.
6. Puternic pe arenă, puternic în viață.
7. Ambiția și implicarea generează performanțe.
8. Unește Spiritul Națiunilor.
9. Arena Chișinău – Creat pentru Generații.
10. Inspiră generații.

Menționăm că în concurs s-au înregistrat peste 200 de slogane, iar zece dintre ele au fost alese de comunitatea online.

În luna martie democrații au prezentat proiectul unei arene moderne, care, din momentul inițierii construcției ar urma să fie gata într-un an. Centrul pentru Politici și Reforme (CPR) susține că proiectul „Arena Chișinău”, propus de PDM pare să fie un proiect netransparent, care va alimenta în continuare corupția din Republica Moldova. Ei notează că proiectul a apărut pe neașteptate în spațiul public, stârnind mai multe întrebări legate de modul în care acesta a devenit o prioritate pentru cetățenii Republicii Moldova, modul cum au fost alocate finanțarea și terenul, dar și mai multe alte procese ce țin de transparența decizională și consultarea populației, care au fost ignorate.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!