/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Încă neridicată, dar deja cu slogan! Ce mesaj va fi amplasat la intrarea principală de la Arena Chișinău

missing
14 mai 2018, ora 15:34

Sloganul câștigător a fost ales de un juriu din care au făcut parte președintele Parlamentului Andrian Candu, ministrul Economiei Chiril Gaburici și ministrul Educației Monica Babuc.

În alegerea sloganului s-a ținut cont de atractivitatea și creativitatea sloganului, relevanța pentru profilul arenei, încărcătura socială, mesajul de marketing, precum și forma compactă a acestuia.

Autorii sloganelor și-au prezentat ideea în fața juriului și au argumentat sloganele pe care le propun pentru Arena Chișinău, dar și ce i-a inspirat.

În ultima etapă a concursului au concurat în total zece slogane, care se vor regăsi în sălile Arenei Chișinău:

1. Calea spre victorie.
2. Arena – creștem campioni.
3. Renaște un imperiu.
4. De aici începe drumul spre gloria olimpică.
5. Să scriem împreună istoria olimpică.
6. Puternic pe arenă, puternic în viață.
7. Ambiția și implicarea generează performanțe.
8. Unește Spiritul Națiunilor.
9. Arena Chișinău – Creat pentru Generații.
10. Inspiră generații.

Menționăm că în concurs s-au înregistrat peste 200 de slogane, iar zece dintre ele au fost alese de comunitatea online.

În luna martie democrații au prezentat proiectul unei arene moderne, care, din momentul inițierii construcției ar urma să fie gata într-un an. Centrul pentru Politici și Reforme (CPR) susține că proiectul „Arena Chișinău”, propus de PDM pare să fie un proiect netransparent, care va alimenta în continuare corupția din Republica Moldova. Ei notează că proiectul a apărut pe neașteptate în spațiul public, stârnind mai multe întrebări legate de modul în care acesta a devenit o prioritate pentru cetățenii Republicii Moldova, modul cum au fost alocate finanțarea și terenul, dar și mai multe alte procese ce țin de transparența decizională și consultarea populației, care au fost ignorate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram