/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Aduceau droguri din Franța prin intermediul unui autobuz de rută. Camuflau pastilele în produse alimentare

14 mai 2018, ora 13:31

Totodată, a fost infiltrat un ofițer sub acoperire în calitate de consumator de droguri, acesta a efectuat achiziții de control și a procurat pastile psihotrope de tip Subutex la prețul de 1.000 lei/per pastilă.

La 8 mai 2018, la Punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni – Albița a fost stopat autocarul de rută Chișinău – Franța, iar în una din gențile transmise ca colet au fost depistate 70 de pastile camuflate în produse alimentare. Ulterior, a fost efectuată livrarea supravegheată către destinatarii coletului, iar în momentul primirii acestuia au fost reținuți.

Valoarea pastilelor depistate este de aproximativ 70.000 lei. Suspecții și-au recunoscut vina fiind arestați pe un termen de 30 zile.

Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram