/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Alexei Navalnîi a primit 30 de zile de arest pentru organizarea protestului anti-Putin „El nu este regele nostru”

missing
15 mai 2018, ora 18:03

Aleksei Navalnîi a fost reținut pe 5 mai în centrul Moscovei și a fost dus la secția de poliție, unde i s-au făcut două procese administrative – nesupunerea ordinelor poliției și al doilea pentru organizarea unui protest. Înainte de proces, programat pentru 11 mai, Navalnîi a fost eliberat acasă.

La 11 mai, judecătorul Dmitri Gordeyev a amânat examinarea ambelor procese administrative ale lui Navalnîi până în data de 15 mai, după ce a satisfăcut cererea apărării opoziționerului de a convoca ofițerii de poliție care au participat la arestarea lui și care i-au făcut procesul.

Protestele „El nu este regele nostru”, programat pentru a patra inaugurare a președintelui Vladimir Putin, au avut loc pe 5 mai în multe orașe din Rusia. Potrivit poliției ruse, au fost reținute 1600 de persoane, dintre care 158 de minori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram