Poliția din Camenca îl caută de Serghe Iacovlev din Tiraspol care a dispărut de peste o lună de zile. Ultima dată bărbatul de 36 de ani a fost văzut în satul Konstantinovca, raionul Camenca.

Din 27 martie, omul se afla în vizită la rudele sale din satul Constantinovca. La 1 aprilie, acesta s-a pornit spre Tiraspol, însă până în prezent nu se știe nimic despre locu aflării acestuia scrie novostipmr.com.

Semnalmente: arată de 35 de ani, înălțimea de 165-170 de centimetri, constituție corporală medie, forma feței ovală, sprâncene drepte, ochi de culoare sură, culoarea părului aurie, tuns scurt.

Bărbatul mai are pe umărul drept un tatuaj sub forma de înscrisul „S.E.R.”, iar pe barbă o cicatrice de 2-3 centimetri.

În momentul dispariției era îmbrăcat cu un chipiu de culoare maro închis, o jachetă de culoare albastru închis, blugi albastri și era încălțat cu adidași albaștri. Avea o geantă cu obiectele personale, un pașaport al unui cetățean din regiunea transnistreană și un telefon mobil Samsung.

Persoanele care cunosc ceva despre acest bărbat sau locul aflării lui sunt rugați să sun la numerele de telefoane: 102, 0 (216) 2-14-18, 0 (216) 2-14-22 sau 0 (533) 8-15-29.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!