/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

La Chișinău vine un comisar european: Vizita mea se va concentra pe dezvoltarea regională și economică a R. Moldova

16 mai 2018, ora 15:19

Potrivit unui comunicat al CE, Corina Creţu se va întâlni la Chişinău cu premierul Pavel Filip, ministrul Agriculturii, Mediului şi Dezvoltării Rurale, Liviu Volconovici, şi cu viceprim-ministrul pentru integrare europeană Iurie Leancă.

Comisarul european va avea întrevederi şi cu reprezentanţi ai societăţii civile, ai partidelor politice, ai oamenilor de afaceri şi ai oficialilor UE care lucrează în vederea dezvoltării regionale a ţării.

Sâmbătă, Corina Creţu va vizita Ungheni, care a fost ales să fie unul din Satele Europene în 2018, unde cetăţenii pot afla despre sprijinul acordat de UE Republicii Moldova, în special prin proiecte cu fonduri europene dezvoltate în regiunea lor.

„Vizita mea se va concentra pe modul în care politica de coeziune, în special prin strategia macroregională Dunărea, şi programele noastre de cooperare transfrontalieră pot sprijini dezvoltarea regională şi creşterea economică a Republicii Moldova”, a declarat Corina Creţu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram