/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

România oferă 920 mii de euro pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor"

missing
16 mai 2018, ora 15:00

Acordul de grant a fost semnat miercuri, 16 mai 2018, în cadrul întrevederii primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu cu primarul sectorului 1 al municipiului Bucureşti, Daniel Tudorache.

Pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”, Consiliul local al Sectorului 1 a municipiului Bucureşti, România va acorda un grant în valoare de peste 920 mii EURO, iar Primăria municipiului Chişinău îşi asumă cheltuielile în proporţie de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei, dar şi cheltuielile de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de efectuare a expertizelor documentaţiei de proiect şi supraveghere tehnică a lucrărilor de execuţie.

Amintim că pe parcursul zilei de astăzi, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, împreună cu pretorul sectorului centru, Pavel Rusu, se află într-o vizită oficială în capitala României, Bucureşti.

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram