/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Acoperișul ciuruit al unui bloc de locuit dă bătăi de cap. Locatar: „Cum eu să fac din banii mei dacă sunt invalidă și am pensia 600 de lei?”

missing
16 mai 2018, ora 17:42

„Noi, cu puterile noastre, cum am avut am făcut. Si cum au început ploile acestea, toate foile de ardezie au căzut,” susține Eva Babici, locatară.

Femeia spune că a cerut ajutor Primăriei, dar autoritățile locale i-au spus că nu pot interveni deoarece apartamentele sunt privatizate.

„Dacă apartamentul este privatizat, eu trebuie să fac din banii mei. Dar cum eu să fac din banii mei dacă sunt invalidă și am pensia 600 de lei? Cum eu să fac din banii mei acoperișul acesta?”, a mai menționat Babici.

Totuși, autoritățile propun o soluție. „Primăria poate să intervină cu careva contribuții doar cu condiția că va fi înființată o asociație de locatari. Primăria nu poate elibera bani în numerar. Primăria poate doar prin transfer,” menționează Iurie Procofiev, viceprimarul raionului Criuleni.

Până în prezent locatarii nu au înființat o asociație care s-ar ocupa de problemele blocului. Așa că problema rămâne nesoluționată, iar meteorologii anunță ploi pentru mâine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram