/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Noi detalii în cazul omorului dublu de la Bender. Suspectul le-ar fi procurat foi turistice soților Kamenșik pentru a acoperi urmele crimei

missing
16 mai 2018, ora 17:49

Potrivit Bloknot Moldova, suspectul ar fi fost ajutat să acopere urmele crimei de terțe persoane, iar anchetatorii urmează să stabilească gradul lor de vinovăție în acest caz. Cel puțin o persoană urmează să apară pe banca acuzaților alături de suspect. Este vorba de una dintre rudele lui Vladimir, care l-ar fi ajutat să scape de corpurile victimelor.

Din informațiile preliminare să cunoaște că una dintre rudele lui Vladimir l-ar fi ajutat să înfășoare corpurile în peliculă și să spele urmele de sânge rămase la fața locului. Corpurile victimelor au fost încărcate într-un microbuz și acoperite cu doi saci de nisip, după care au fost aruncate într-o fântână părăsită. Pentru ca acestea să nu poată fi observate au fost aruncați deasupra câțiva saci cu gunoi de la construcții. Suspectul planifica să mai arunce în fântână o tonă de nisip, astfel încât taina lui să rămână astupată.

Atunci când fiul soților ar fi bătut alarma pentru că nu își găsea părinții, Vladimir i-a cerut unei prietene să telefoneze de pe telefonul unei victime și să broneze două foi turistice peste hotare. În acest mod, suspectul a vrut să însceneze faptul că soții au plecat în vacanță, iar pentru ca totul să pară mai realist, le-a furat mașina, care a fost găsită la periferia municipiului Chișinău.

 

Suspectul are 45 de ani și locuiește în Bender, el închiria un spațiu pentru o sală de fitness la etajul al doilea al unui centru comercial, care se afla în proprietatea soților Kamenșik de patru ani. După cum au aflat anchetatorii, motivul crimei ar fi o datorie: chiriașul a datorat proprietarilor locației patru mii de dolari.

Bănuitul a declarat că Valentina Kamenșik a majorat chiria spațiului cu o mie de dolari timp de un an, de la 650 de dolari la 1650. Proprietarul sălii de fitness a spus că Valentina l-a amenințat că în cazul neachitării datoriei înainte de data 1 a lunii, ar fi pus lacăt la ușă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram