/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ În Chișinău a fost amplasată o ladă de gunoi plină cu inimi. Oamenii sunt îndemnați să uite de ură

17 mai 2018, ora 18:47

Organizatorii evenimentului spun că astfel au vrut să le arate oamenilor la ce poate duce ura unii față de alții.

„Este o instalație care arată unde merge dragostea în caz dacă se confruntă cu ura din partea celorlalți. Noi vrem să spunem că, de fapt, atunci când oamenii urăsc, și în cazul de față urăsc comunitatea LGBT, în primul rând urăsc oameni care iubesc”, spune Angelica Frolov, coordonatoare program „GENDERDOC – M”.

În același timp, cei de la „Genderdorc – M” au chemat trecătorii să aducă, sâmbătă, inimile pe care le-au luat astăzi, la „Marșul Fără Frică”: „Noi vrem să îndemnăm oamenii să vină și să salveze aceste inimi, să le salveze nu doar astăzi, luându-le simbolic din acest tomberon, dar să le salveze în fiecare zi prin depășirea urii din interior”.

Marșul „Fără Frică de iubire” va avea loc sâmbătă, începând cu ora 12:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram