Un șofer, care circula astăzi prin Chișinău, și-a pierdut cunoștința în timp ce se afla la volan. Acesta a fost resuscitat, până la sosirea ambulanței, de către șoferul unei echipe TV8, care trecea prin preajmă. Acum el se află la Spitalul de Urgență, în secția de Reanimare. Nu se știe cum a reușit șoferul să oprească mașină înainte de a-și pierde cunoștința.

Bărbatul a fost tras afară din mașină de mai mulți șoferi care s-au oprit. L-au culcat pe marginea drumului, pe gazon, și l-au udat cu apă. Șoferul TV8 i-a făcut respirație artificială.

Martorii spun că l-au găsit pe bărbat leșinat la volan: „Eu am trecut pe alături cu prietenul meu și am văzut că în mașină stă și băiatul care era cu el spunea „Ajutați! Ajutați!” și când m-am apropiat … Da el era la volan. Când m-am apropiat, el deja era negru. Ca și cum i s-ar fi oprit inima. Dar eu pot acorda primul ajutor, așa că l-am scos repede și am început să-i facem respirație artificială și oamenii s-au oprit și au început să ne ajute”.

Oamenii au chemat imediat ambulanța. Aceasta a venit după aproape 20 de minute.

„Am oprit că am văzut omul pe jos și m-am gândit că-i accident, de aceea m-am oprit, am chemat salvarea și au spus că repede, repede, dar uitați-vă cât de repede”.

Și Poliția de Patrulare, care și-a făcut apariția la fața locului, a chemat ambulanța. În cele din urmă, aceasta a venit și l-a transportat pe bărbat la Spitalul de Urgență.

Bărbatul a fost internat în secția de Reanimare, iar medicii susțin că încă nu au stabilit din ce cauză a intrat în comă.

„Pacientul cu vârsta aproximativă de 30-35 de ani este internat în secția de reanimare. Deocamdată bărbatul se află în comă de ideologie necunoscută, iar medicii întreprind toate măsurile necesare pentru stabilizarea acestuia și investighează, totodată, cauza stării survenite”, susține Cristina Gorea, purtător de cuvânt la Spitalul de Urgență.