/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Trăgea pe sfoară indienii și le cerea bani pentru a-i înscrie la universitate. Un israelian, reținut la Chișinău

18 mai 2018, ora 09:29

Suspectul a cerut și a primit de la indian 4500 de euro. Ulterior, sub pretextul că are influență asupra ofițerilor de la Biroul migrație și azil, cetățeanul Israelului a cerut și a primit de la cetățeanul indian încă 1500 euro pentru a nu fi returnat de pe teritoriul Republicii Moldova.

După primirea banilor suspectul a dispărut și nu a mai dat de știre. Această schemă a fost aplicată și în privința altor doi străini, cetățeni indieni, doar că ultimii au părăsit teritoriul Republicii Moldova.

Astfel, persoana fost reținută pe un termen de 72 ore, fiind bănuită în comiterea infracțiunii ”Escrocherie”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram