O geantă suspectă, descoperită în această dimineață pe malul iazului de la Grătiești, a scos la iveală o crimă macabră. Un trecător a alertat forțele de ordine în jurul orei 9.00, după ce a găsit pe malul lacului o geantă suspectă, cu un posibil cadavru în ea.

Imediat la fata locului s-au deplasat echipajele Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a IP Rîșcani, procurorul și medicul legist. La fața locului forțele de ordine au constatat că în geantă se afla cadavrul unei tinere, de 20 de ani, originară din Cricova.

La examinarea de către medicul legist cadavrul tinerei avea urme de moarte violentă pe suprafața corpului. Cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală, pentru a stabili când a survenit decesul.

Potrivit unor surse, tânăra, al cărei nume este Diana, era dispărută de mai multe zile, iar din 13 mai aceasta nu a mai ieșit la contact cu familia.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Omor”. Poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

Șeful Procuraturii municipiului Chişinău, Ştefan Şaptefraţi, a declarat pentru TV8 că au deja s-a format un cerc de suspecți, însă pentru a nu prejudicia mersul anchetei a refuzat să ofere alte detalii relevante.