/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Detalii înfiorătoare. Tânăra găsită moartă într-o geantă pe malul lacului din Grătiești a fost decapitată

missing
20 mai 2018, ora 17:10

Ultima dată Diana a fost văzută de familie în seara zilei de 12 mai, când a mers la o zi de naștere în Stăuceni. Apoi nu a mai revenit acasă. A doua zi familia a dat-o dispărută. Abia ieri dimineața, cadavrul ei a fost găsit pe malul unui iaz din Grătiești. Era ciopârțit și ascuns într-o geantă.

Doar după haine, inelele, avea aura supra ei. Ne-au zis că nimic nu a dispărut. S-a găsit și telefonul. S-a spus la știri, nouă nimeni nu ne zice nimic clar, că nu este capul. În geantă era doar corpul, pe bucăți,” a declarat o rudă de-a fetei pentru TV8.

Procurorii anunță că au reușit să rețină un suspect. Acesta are 32 de ani, locuiește în Cricova și era bun prieten cu victima. Rudele spun că, înainte de a fi omorâtă, Diana i-ar fi făcut o vizită. Acestora nu le vine să creadă că tânărul ar fi putut să-i ia viața. Procurorii susțin însă că au suficiente dovezi care să-i confirme vinovăția. O pistă ar fi că fata ar fi fost omorâtă în locuința lui, iar ultimul apel de pe telefonul ei ar fi fost făcut din casa suspectului.

Este persoană reținută, cu care mâine mergem la arest și care dă depoziții pe caz. Avem numite diferite expertize pentru a-i confirma vinovăția,” a declarat pentru TV8 procurorul municipiului Chișinău, Ștefan Șaptefrați.

Astăzi, suspectul a fost dus pe malul iazului de la Grătiești pentru a reconstitui crima. Procurorii spun că acesta nu își recunoaște vinovăția. Tânărul riscă detenție pe viață, dacă se va demonstra că el este autorul crimei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram