/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Codreanu, despre alegerile de la Chișinău: „Suntem dezamăgiți de prezența mică a alegătorilor”

missing
20 mai 2018, ora 21:42

Potrivit lui Codreanu, cetățenii nu au ieșit la vot pentru că candidații la șefia Capitalei au făcut o campanie murdară, agresivă și necivilizată, care a afectat procesul electoral.

„Vreau ca cei care au administrat Chișinăul să își asume vina pentru modul în care cetățenii au înțeles să nu vină la vot”, a menționat candidatul PUN.

La ora 21.00 au votat  225.550 de persoane sau exact 35,52 % din alegători incluși pe listele de bază. Cea mai înaltă prezență se atestă în sectorul Rîșcani cu 37,77 %, urmat de sectorul Centru cu 37,65 % și sectorul Botanica cu 36,57 %.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram