Tânărul în vârstă de 32 de ani suspect în cazul tinerei găsită dezmembrată, într-o geantă, pe malul lacului de la Grătiești, a primit 30 de zile de arest. La solicitarea procurorilor, instanța de judecată a emis un mandat de arest pe numele acestuia.

Suspectul are 32 de ani, locuiește în Cricova și era bun prieten cu victima. Rudele spun că, înainte de a fi omorâtă, Diana i-ar fi făcut o vizită. Acestora nu le vine să creadă că tânărul ar fi putut să-i ia viața. Procurorii susțin însă că au suficiente dovezi care să-i confirme vinovăția. O pistă ar fi că fata ar fi fost omorâtă în locuința lui, iar ultimul apel de pe telefonul ei ar fi fost făcut din casa suspectului.

Ultima dată Diana a fost văzută de familie în seara zilei de 12 mai, când a mers la o zi de naștere în Stăuceni. Apoi nu a mai revenit acasă. A doua zi familia a dat-o dispărută. Abia pe 19 mai, cadavrul ei a fost găsit pe malul unui iaz din Grătiești. Era ciopârțit și ascuns într-o geantă.

Procurorii spun că bărbatul nu își recunoaște vinovăția. Dacă se va demonstra că el este autorul crimei, suspectul riscă detenție pe viață.