/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

ALEGERILE LOCALE din 20 mai: Candidații PDM au obținut cele mai multe primării

missing
21 mai 2018, ora 10:15

În celelalte localități, învingători au ieșit candidații Partidului Democrat. Informațiile au fost comunicate pentru IPN de către șeful interimar al Serviciului de comunicare CEC, Corneliu Pasat.

În comuna Leușeni, raionul Hâncești, cele mai multe voturi, 90,79%, le-a acumulat Ion Dragan, candidatul PDM, care a concurat cu Ion Bujeac de la PSRM.

În satul Nemțeni, raionul Hâncești, cele mai multe voturi, 82,58%, le-a acumulat Maria Ghițu, candidat PDM, care a concurat cu Timofei Sindilă de la PSRM.

Învingător în comuna Volovița, raionul Soroca, a ieșit Ghenadie Nitrean, candidat PDM, cu 79,36%, învingându-l pe Alexandru Cerchez de la PSRM.

În comuna Pârlița, raionul Ungheni, a câștigat Stanislav Babuțac, candidat PDM – 85,61%, având-o drept concurentă pe Galina Andriuța de la Partidul Politic Platforma Demnitatea și Adevăr.

În municipiul Chișinău urmează să se organizeze turul doi de alegeri în două săptămâni, după ce Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor, a luat 40,97% din voturi, iar Andrei Năstase, candidatul Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr – 32,12%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram