/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ NUNTA REGALĂ: Au fost publicate fotografiile oficiale de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

21 mai 2018, ora 19:14

Prinţul Harry şi Meghan Markle, care au primit titlurile de duce şi ducesă de Sussex, s-au căsătorit sâmbătă la Castelul Windsor, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aflată la vest de Londra, în cadrul unei ceremonii fastuoase.

“Ducele şi ducesa de Sussex vor să mulţumească tuturor persoanelor care au luat parte la ceremoniile organizate cu ocazia nunţii lor de sâmbătă”, a transmis Palatul Kensington într-un comunicat.

“Ei se simt foarte norocoşi pentru faptul că au putut să împărtăşească această zi specială cu toate persoanele reunite la Windsor şi cu toţi aceia care au urmărit nunta la televizor în Marea Britanie, în Commonwealth şi în alte ţări ale lumii”, se afirmă în acelaşi comunicat.

Cuplul princiar britanic a făcut publice, de asemenea, trei portrete oficiale ale mirilor, realizate de fotograful Alexi Lubomirski.

Primul dintre ele prezintă cuplul regal în Green Drawing Room de la Castelul Windsor. Tinerii căsătoriţi sunt flancaţi de mama miresei, Doria Ragland, şi de tatăl prinţului Harry, prinţul Charles.

În acelaşi portret apar şi regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, soţul ei, prinţul Philip, în vârstă de 96 de ani, alături de fratele mai mare al mirelui, prinţul William, soţia acestuia – Kate -, şi cea de-a doua soţie a prinţului Charles, Camilla.

În al doilea portret fotografic, cuplul princiar apare alături de pajii şi domnişoarele de onoare, în rândul cărora se află prinţul George şi prinţesa Charlotte, primii doi copii ai prinţului William.

A treia fotografie, realizată în alb negru, îi arată pe cei doi tineri căsătoriţi pe Terasa de Est a Castelului Windsor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram