/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Prima indicație de la Șor pe care Tauber trebuie să o execute: O masă festivă pentru toți locuitorii din Jora de Mijloc

21 mai 2018, ora 10:01

Eu promit că în următoarele trei săptămâni, deja Marina (Tauber), în calitate de primar al Jorei de Mijloc, de fapt o obligăm să ne adune pe toți, să ne întindă pe o masă și să ne felicite pe fiecare în parte. Marina, acesta este primul ordin din partea partidului, întâi masa, iar după care ne apucăm de drumuri,” a menționat duminică noaptea Ilan Șor.

Reamintim că, Marina Tauber a acumulat 1048 de voturi, câștigând funcția de primar din primul tur. Vicepreședinta Partidului ȘOR este fosta președintă a Federației Moldovenești de Tenis. Numele ei apare în raportul Kroll-1, ca fiind acționară la una din cele 3 bănci implicate în acordarea creditelor neperformante.

Secvența poate fi urmărită de la minutul 2.15 – 2.45.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram