/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Renato Usatîi revine în politică: Mă întorc în Moldova până la alegerile parlamentare

missing
21 mai 2018, ora 16:29

„M-au șters din listele Interpol, însă moldovenii ar putea să îmi intenteze alte dosare. Din cauza relațiilor personale dintre Poroșenko și Plahotniuc nu pot reveni prin Ucraina, așa că va trebui să vin prin România. Deja de două zile se duc tratative cu românii ca prin intermediul ajutorului juridic reciproc dintre România și Moldova, românii să mă aresteze”, a menționat Usatîi în cadrul emisiunii.

Întrebat dacă va reveni în timpul alegerilor parlamentare s-au înainte de acestea, liderul PN a declarat că până la alegeri va fi în Moldova: „Trebuie să vă fac viața colorată și am să mă descurc cu această sarcină”.

Usatîi a mai menționat că rezultatele alegerilor și victoria lui Grigorișin îl motivează să rămână în politică: „Rezultatele au arătat că rămân în politica din Moldova și am să lupt”.

Menționăm că anterior Renato Usatîi, a anunțat că se va retrage din politică în cazul în care candidatul său nu va învinge la alegerile de la Bălți. De mai bine de un an, acesta se află în Federația Rusă, după ce organele de drept de la noi i-au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, acuzații respinse de fostul edil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram