/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Sărbătoare la sediul Partidului Nostru. Susținătorii lui Grigorișin au serbat victoria

missing
21 mai 2018, ora 18:26

La urnele de vot, în municipiul Bălți, s-au prezentat doar 34,6 la sută din numărul total de alegători. Din ei, aproape 62 la sută au votat pentru Nicolai Grigorișin. Candidatul PSRM a acumulat 19 la suta, Arina Spătaru de la PPDA – puțin peste 6 la sută, iar candidatul Partidului „Șor” – 5,7 la sută. Ceilalți candidați au obținut mai puțin de 4%.

Imediat ce au fost anunțate rezultatele preliminare, susținătorii lui Grigorișin au început să sărbătorească.

„Asta vorbește despre faptul că locuitorii orașului Bălți sunt oameni deosebiți și cred în oamenii care fac treabă. Le-am demonstrat oamenilor și întregii țări și vom arăta și la alegerile parlamentare”, a menționat Nicolai Grigorișin.

Cel mai bucuros de rezultate pare a fi însă Renato Usatîi care își legase cariera politică de această victorie: „Eu v-am promis în acest studio că dacă voi pierde alegerile în Bălți eu voi pleca din politică, dar rezultatul alegerilor din Bălți, pentru care le mulțumesc cetățenilor, au arătat că eu nu doar că rămân în politică, ci voi lupta și voi fi acel care va dizolva acele culori cu care ne-am deprins”.

La alegerile locale din Bălți au participat aproape 37 de mii de alegători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram